Waarom jij moet kiezen voor de Polestar 2 als nieuwe elektrische auto

Waarom jij moet kiezen voor de Polestar 2 als nieuwe elektrische auto

De toename van het aantal elektrische auto’s laat zien dat elektrisch rijden steeds populairder wordt. Terecht natuurlijk, want er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van de elektrische auto. Ben je benieuwd naar deze voordelen? Lees dan gauw verder! 

Geen uitstoot van schadelijke stoffen 

Omdat een elektrische auto geen verbrandingsmotor heeft stoot het ook geen schadelijke stoffen uit zoals auto’s die rijden op fossiele brandstof dat wel doen. Hierdoor is een elektrische auto dus een stuk milieuvriendelijker. 

Minder geluid 

Bij auto’s die rijden op fossiele brandstof wordt het harde geluid veroorzaakt door de verbrandingsmotor. Een elektrische auto heeft in plaats van een verbrandingsmotor een elektromotor. Deze maakt veel minder geluid, wat de rijervaring een stuk prettiger kan maken. 

Lagere kosten op lange termijn

Op lange termijn kan een elektrische auto zorgen voor lagere kosten vergeleken met een ”gewone” auto. Dit heeft te maken met een aantal dingen. Ten eerste ondervindt een elektromotor minder slijtage dan een verbrandingsmotor – dit leidt tot minder onderhoudskosten op lange termijn. Ook hoef je met een elektrische auto natuurlijk geen brandstof meer te betalen, wat je als bestuurder minder kwetsbaar maakt voor fluctuerende brandstofprijzen. Ook stimuleert de overheid op allerlei manieren het gebruik van elektrische auto’s. Zo worden er subsidies gegeven en vrijstellingen van belastingen wanneer je kiest voor een elektrische auto leasen of aanschaffen. 

Kies voor de Polestar 2

Er zijn meer dan genoeg keuzes op het gebied van elektrische auto’s. Zo is er bijvoorbeeld de Polestar 2. Deze auto heeft qua design erg veel weg van de Volvo en is dus erg stevig en stabiel. Ook heeft de Polestar 2 erg goede laadcapaciteiten: binnen ongeveer een half uur is de auto voor 80% opgeladen. Bovendien kun je bij deze elektrische auto kiezen uit wel twee nieuwe uitvoeringen met een strak design. Erg veelbelovend dus! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *