Geef je huis een nieuwe look met deze tips

Geef je huis een nieuwe look met deze tips

Maak een lijst van alle dingen die vergelijkbaar nut en design hebben voordat je je huis een nieuwe look gaat geven. Zoek een groot oppervlak, zoals een eettafel of een keukenblad, waar je alle objecten kunt bekijken die je wilt restylen. Je kunt beginnen door gewoon al je sierkussens en lampen op tafel te leggen. Je mag ook alles meenemen uit je boekenkasten, bloemen en koffietafelboeken. De sleutel tot een succesvolle herinrichting van je huis is om te voorkomen dat je in deze beginfase overweldigd raakt. Het lijkt in het begin misschien chaotisch en ongeorganiseerd, maar je zult er altijd achter komen. Als je alles van de gebruikelijke locatie verwijdert, kun je je bestaande stijl onderzoeken. Het geeft je ook een nieuw perspectief op wat je momenteel bezit. Dit is een goed moment om op te ruimen. Scheid alles wat je niet wilt en bewaar ze op een aparte stapel. Je kunt overwegen om plakplinten toe te voegen als dit goed past bij de stijl die je wilt.

Hergebruik oude accessoires op nieuwe manieren

Een nieuwe laag of een andere kleur verf kan elk meubelstuk of decoratie-item volledig transformeren, wat ertoe zal leiden dat je genegenheid ervoor weer oplaait. Heb je nog extra verf of spuitverf in je garage? Dit is de ideale gelegenheid om ze naar buiten te brengen. Het is van cruciaal belang dat je een verf kiest die geschikt is voor het materiaal van het item om het niet te verpesten. Spuitverf geeft je de beste dekking voor objecten met veel fijne details als ze correct worden aangebracht. Gebruik hierbij een beschermend gezichtsmasker. Je kunt ook naar een bouwmarkt gaan om te kijken of er dingen zijn die je kunt kopen om je oude woonaccessoires te verbeteren.

Verander je kussens en maak je huis gezellig

Begin met winkelen voor een meubelstuk voor je kamer als je je bed wilt restylen. Misschien wil je een blauw ombre kussen voor je bank, maar het past misschien niet in het kleurenschema van je kamer. Heb je extra sierkussenhoezen? Het verwisselen van kussens van verschillende plekken in huis is een eenvoudige en goedkope manier om verschillende stijlen en kleuren in je huis te introduceren. Heb je een kledingkast vol pluizige dekens? Zet ze in zithoeken om je terras of eetkamer er gezellig uit te laten zien. Superzachte doeken van nepbont of schapenvacht die over houten banken zijn gedrapeerd, zorgen voor een gezellige sfeer. De warme uitstraling maken zelfs de kleinste woonkamers uitnodigender. Het zorgt ervoor dat je standaard klapstoelen er duur en comfortabel uitzien.

Gebruikt de ongebruikte

Door willekeurige verzamelingen van dingen in je boekenplank of salontafel te ordenen, kun je ze benadrukken. Onderzoek je keukenkasten en zoek naar ongebruikte taartplateaus of vazen ​​die een nieuwe bestemming kunnen krijgen. Gebruik verschillende lengtes en vormen om visuele effecten aan je planken toe te voegen. Je kunt bepaalde stukken op standaards of stapels boeken plaatsen. Ook kun je ruimtes vullen met mini sculpturen en vazen. Boekenplanken brengen leven en kleur in een ruimte en ze vertellen ook veel over je persoonlijkheid en smaak. Het is een goede plek om te pronken met je stijl en het kan ook een geweldige manier zijn om opbergruimte en esthetiek te combineren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *