Ibiza Reistips die je moet volgen

Ibiza Reistips die je moet volgen

Een van de beste bestemmingen om wijs op reis Spanje te bezoeken is Ibiza. Dit eiland ligt in het westen van de Middellandse Zee. Dit eiland heeft het hele jaar door een mild tot warm klimaat. De beste tijd om dit eiland te bezoeken is echter in de zomermaanden van juni tot september. Tijdens de lange zomer biedt dit eiland aangename temperaturen om de schoonheid van de stranden te verkennen. Houd er echter rekening mee dat dit eiland in de zomer druk kan zijn met veel toeristen. Als je op een rustiger moment van Ibiza wilt genieten, moet je de koelere temperatuur accepteren. Dit betekent dat je dit eiland in de herfst of lente kunt bezoeken. Ben je van plan om binnenkort naar Ibiza te gaan? Dan dien je de onderstaande reistips te volgen.

Welke stranden je moet bezoeken?

Ibiza heeft veel mooie stranden. Wanneer je dit eiland voor het eerst bezoekt, weet je misschien niet welk strand je moet bezoeken. Je hoeft je geen zorgen te maken, want je kunt enkele aanbevelingen voor prachtige stranden krijgen. Eerst moet je Cala Portinatx bezoeken, dat in het noordoosten van het eiland ligt. Je zult versteld staan van het turquoise water en het witte zand. Bezoek dan Cala d’Hort. Dit strand is een paradijs voor snorkelaars en duikers. Na te hebben genoten van het panoramische uitzicht op het strand, moet je de culinaire lekkernijen proberen. De typische gerechten van dit eiland zijn Olla Fresca en Sofrit Pages. Ook kun je bij het beste restaurant van deze stad zeevruchten bestellen.

Welke attracties moet je zien?

Als je naar Ibiza reist, moet je Eivissa bezoeken. Deze hoofdstad biedt pittoreske steegjes. Je kunt een bezoek brengen aan de kathedraaltoren die het symbool van deze stad wordt. ’s Avonds door de stad slenteren is ook een goed idee. Je zult versteld staan van de zee van lichtjes. Bezoek ook de hippiemarkten in deze stad. Een van de grootste hippiemarkten die je moet bezoeken is Punta Arabi. Je vindt er meer dan 500 kraampjes met handwerk, sieraden, kleding en kunstwerken. Op deze markt vind je ook bars, restaurants en livemuziek. Met veel kraampjes beschikbaar, zal het gemakkelijker zijn om ieder souvenir te vinden wat je maar wilt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *