Decoreren zonder beschadiging? Dat kan!

We willen allemaal wel behang hebben op onze muur en hier af en toe variatie in hebben. Daarom willen we het liefst behang verwijderen zonder dat dit de muur beschadigd en een schilderij ophangen zonder boren. Wij geven hier wat voordelen waarom het handig is als je de muur niet beschadigd door decoratie.

Het voordeel

Het voordeel is dat wanneer je een huis wil verkopen en de makelaar komt kijken wat het huis waard is, kijkt diegene natuurlijk ook of er iets is beschadigd. Wanneer alles heel is en er goed uit ziet dan is het huis van nature natuurlijk meer waard. Ook is het handig om beschadiging te voorkomen, zodat je langer een mooi huis van binnen hebt. Je loopt het risico dat je na een tijdje een andere inrichting wil en dan wil je natuurlijk wel dat de nieuwe look geen beschadigingen heeft van de vorige indeling.

Mogelijkheden

Je kan bijvoorbeeld makkelijk een schilderij ophangen zonder te boren, dit doe je gemakkelijk door spullen te gebruiken die je in huis hebt, zoals het gebruik maken van een kastje en dat je daarop een schilderij plaatst. Of nog makkelijker gezegd het gewoon tegen de wand aan zet.

Handige hulpmiddeltjes

Ook zijn er voor behang te verwijderen diverse middeltjes, waardoor je geen beschadiging aan je muur maakt. Verder kun je er voor zorgen dat niet te dicht harde voorwerpen tegen het behang en/of wand staat dat beschadiging kan veroorzaken, een bank kan allemaal geen kwaad. Het voordeel van een geverfde muur is dat je sneller daar weer een laagje verf over kan doen. Je kan ook bepaalde sticker op de muur plakken en onder de stoelen, zodat beschadiging wordt voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *