Populairste kleuren voor nagellak

Populairste kleuren voor nagellak

Nagellak en naar een nagelsalon gaan is weer helemaal populair. Hoewel er heel veel mensen naar een nagelsalon gaan is het ook steeds populairder om zelf je nagels professioneel te lakken. Je kunt namelijk zelf starterskits kopen waar dan een led lamp bij zit om gellak op je nagels te doen. Dit soort nagellak blijft veel langer zitten en met zo’n lamp hoef je ook niet zolang te wachten totdat je nagellak droog is. Bij zo’n starterspakket zit ook nog een nagellak voordat je de kleur erop doet en een nagellak die je op je nagels doet nadat je de kleur erop hebt gedaan. Maar welke kleuren zijn nou eigenlijk populair om op je nagels te doen?

Rode, roze en oranje nagellak

De kleuren die het meeste worden gebruikt als nagellak kleur is rood en roze. Hier zijn ook weer allerlei soorten van want je hebt bordeaux rood maar ook fel rood. Van roze heb je nog veel meer tinten van baby roze naar neon roze naar pastel roze. Echt fel oranje nagellak wordt niet super vaak gebruikt maar veel oranje tinten zijn nude tinten wat ook veel gebruikt wordt op de nagels. 

Glitter nagellak

Iets wat ook wel veel wordt gebruikt, vooral voor feestjes of vakanties is metallic nagellak. Dit is eigenlijk gewoon een ander woord voor glitter nagellak. Je hebt zo ontzettend veel kleuren glitter maar ook verschillende heftigheid. Bij sommige nagellak zie je de glitters namelijk ontzettend veel zitten en valt het heel erg op. Bij andere nagellakjes is het eigenlijk een hele zachte glitter die erin verwerkt is wat een mooie glow geeft. Je hebt ook glitter lakjes die meerdere kleuren in zich hebben. Als je dus niet kan kiezen tussen bepaalde kleuren kun je hier ook altijd nog voor gaan. Je moet je nagellak natuurlijk ook wel een beetje afstemmen op de gelegenheid. Als je naar een zakelijk diner gaat is een nude nagellak een goede keuze. Als het echter kerst is kun je echt wel wat meer uitpakken met een rode of gouden glitterlak.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *