Goede producten zijn belangrijk voor gezond haar

Goede producten zijn belangrijk voor gezond haar

Shampoos en conditioners, er bestaan wel 100 verschillende soorten flessen die allemaal iets beweren te doen voor je haar. Voeden, herstellen, hydrateren en ga zo maar door. Toch hebben veel merken het toch wel bij het goeie eind en hebben diverse haarverzorgingsproducten zeker invloed op de gezondheid en de volume van je haar. Waar vele kiezen voor de goedkoopste optie en andere juist voor de duurste (want dat zal wel de beste zijn), zegt dat helemaal niets over de kwaliteit. Onze tip, lees je goed in over een bepaald merk en kom erachter of dit merk bij jouw type haar past.

De haarverzorgingsproducten van Noir Stockholm

Om een voorbeeld te geven van het haarverzorgingsmerk Noir Stockholm. Noir Stockholm is een merk dat duidelijk aangeeft waar de producten voor dienen en of deze dus aansluiten bij jouw haar wensen.

Zo is het merk opgericht door internationale stylisten die de producten gebruikten bij het creëren van bijzondere haarcreaties tijdens een modeshow. Dan hebben we het met name over de droogshampoo’s en volumesprays. De droogshampoo’s zijn verfrissend, geven volume en voegen textuur toe aan het haar.

Daarnaast biedt het merk ook verschillende shampoos en contioners. Het zijn haarverzorgingsproducten met ieders een eigen functie. Waar de ene shampoo voed, is de andere shampoo specifiek aan te raden bij droog en beschadigd haar.

Wat Noir Stockholm uniek maakt? Het merk biedt haarproducten die het haar voeden, die het haar stylen en ook nog eens lekker doen ruiken. Daarbij besteed het merk niet alleen tijd aan de inhoud, maar ook aan de buitenkant. De flessen zijn zo ontworpen dat ze erg leuk staan in de badkamer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *