Date ideeën

Date ideeën

Laten we eerlijk zijn, het bedenken van een date dat net zo leuk en uniek is als je relatie, kan net zo moeilijk zijn als iemand vinden om mee te daten. Of je nu naar je werk reist of 20 stappen van je bed naar je bureau reist en weer terug, de meesten van ons hebben gewoon niet veel creatieve ideeën over als we klaar zijn voor de dag. Iedereen kan uiteten en naar de film, maar af en toe is het ook eens leuk om groots uit te pakken en eens wat anders te doen. Doe dus eens gek, en stap uit jullie comfortzone.

Wees een toerist in eigen land

Wanneer heb je voor het laatst geprofiteerd van de dingen die iedereen altijd wil zien als ze op bezoek komen? Waarschijnlijk de laatste keer dat je gasten van buiten de stad had, toen. Neem een middag of een avond de tijd en bezoek je lokale bezienswaardigheden of bezienswaardigheden die je gezien moet hebben alsof je ze met een frisse blik bekijkt. Om het nog interessanter te maken kan je ook een route of soort van speurtocht uit stippelen. Bezoek daarbij de meest unieke restaurantjes en maak er op deze manier een leuke dag van.

Ga op kookles samen

Hebben jullie altijd al samen een gerecht willen maken, maar is dat nog nooit gelukt? Ga dan eens samen op kookles, waarbij je gerechten leert maken van andere landen. Het is goed voor de communicatie, het samenwerken en is ook nog eens gezellig. Daarbij heb je achteraf ook nog je welverdiende dinner. Je kan later ook nog eens je partner verrassen om het gerecht thuis na te maken. Je kan misschien beginnen met kooklessen die wat makkelijker zijn en als jullie er beiden van genoten hebben, ook voor moeilijke lessen gaan. Voordat je het weet kan je jouw eigen spaghetti maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *