Hoeveel tijd besteed jij aan uiterlijke verzorging?

Hoeveel tijd besteed jij aan uiterlijke verzorging?

Voor elke vrouw is dit anders natuurlijk. Wel is het leuk om erover na te denken hoeveel tijd jij eraan besteed en of je er juist minder of juist meer tijd aan wil besteden. Tuurlijk heeft dit met verschillende factoren te maken. De ene heeft een egale huid terwijl de ander juist vaker een puistje heeft. Uiteindelijk kies je zelf waar jij je tijd mee bezig wil zijn.

Handige trucjes voor de onzuivere huid

Wist je dat je helemaal geen dure crème hoeft te gebruiken om snel van je steenpuist af te komen? Smeer tandpasta op steenpuist en de puist is zo verdwenen. Waar tandpasta niet allemaal handig voor is. Natuurlijk kun je in de ochtend en in de avond uitgebreid je gezicht wassen met allerlei producten. Toch is het handig om bij een merk te blijven en niet te veel producten in een keer te gebruiken. Zeker niet wanneer je een hele gevoelige huid hebt.

Hoe win je tijd?

Je wil er graag mooi uit zien alleen niet te veel tijd eraan kwijt zijn. Dat kan door goed te kijken wat je doet en hoe je het doet. Wil je je nagels gelakt hebben en heb je geen zin om lang te wachten eer het droog is? Dat kan je makkelijk droog maken met een föhn of zelf je nagels tussendoor nat maken met water. Het helpt echt. Klinkt gek maar dan zie je gelijk wanneer de lak droog is. Nagellak drogen duurt met deze tips niet lang meer. Ook kun je ervoor kiezen om geen drie lagen nagellak te gebruiken maar dat 1 of 2 voldoende is.

Tijd winnen met het opmaken

Tegenwoordig kan je van alles laten doen aan je gezicht. Ook permanente make-up is een variant waardoor je niet elke ochtend nog uitgebreid hoeft op te maken. Wil je toch liever iets simpels dan kun je ook kiezen om powder brows te laten zetten. Hierdoor hoef je in de ochtend geen tijd meer kwijt te zijn aan je wenkbrauwen en zijn ze wel on fleek! Dat is wat we willen. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *